Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Kategóriák

Weblapok

Bemutatkozik a Nefelejcs Egyesület - http://szepetnek.hu/?page_id=120
"2003 októberében az Idősek Napján merült fel egy klub alakításának ötlete. Hivatalosan 2005. január 16-án alakult az egyesület, de előző évben is tevékenykedett."
Kirándulás után lecsófesztivál - http://zaol.hu/nagykanizsa/kirandulas-utan-lecsofesztival-1469459
"Jó szokásához híve ismét háromnapos kirándulásra vitte tagjait a Nefelejcs Egyesület (...)"
Lecsófesztivál Szepetneken - http://zaol.hu/hirek/mar-nem-is-csak-lecso-keszult-a-fesztivalon-1404952
"Talán még a kóbor ebeknek is jutott egy-egy falat abból a sok finomságból, amit szombaton készítettek az V. Lecsófesztivál résztvevői. A rendezvényre ezúttal 15 csapat nevezett, melynek tagjai a főzés után kulturális műsorral is szórakoztatták a vendégsereget."
Lecsófesztivál Szepetneken 2007 - http://zaol.hu/hirek/dlecso-kore-szervezett-fesztival-1481877
Második alkalommal rendezték meg Szepetneken a lecsófesztivált, amelyre tizenhárom csapat érkezett szerte a megyéből a megmérettetésre, elsősorban nyugdíjasklubok tagjai.
Lecsófesztivál Szepetneken 2008 - Lecsó vargányával, húsgombóccal (Zalai Hírlap tudósítása) - http://zalaihirlap.hu/fooldal-legfrissebb_hirek/20080913_lecso_varganyaval_husgomboccal
A lecsó legalább egy tucatnyi változatát szervírozták a versenyzők az immár harmadik alkalommal megrendezett lecsófesztiválon.
Lecsófesztivál Szepetneken - Háromféle étek (Zalai Hírlap) - http://zaol.hu/nagykanizsa/haromfele-etek-szeptember-13-an-1468057
Részlet az oldalról: A III. Lecsófesztivál szeptember 13-án a hagyományos helyszínen, tehát az Általános Művelődési Központ (ÁMK) udvarán kerül megrendezésre, ahol az előzetes nevezések szerint szépszámú induló méri össze gasztronómiai tehetségét, tapasztalatát és kreativítását.

Insert failed. Could not insert session data.