Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



Kategóriák

Weblapok

A balatonmagyaródi faluközpont rekonstrukciójáról - http://www.zalamedia.hu/zalamedia_statikus/naplo/080326/fk.html
A Zalai Napló 2008.március 26-i számában (melyet a ZalaMédia tesz internetesen közzé) Németh Zoltán polgármester adott interjút a település elenével és jövőjével kapcsolatban "Befektetőket vár Balatonmagyaród" címmel. Az interjú harmadik bekezdésében fogalmazza meg a polgármester az óvoda, az iskola és a templom körüli faluközpont kialakításának tervét. Az interjút a templom és a Kányavári-sziget fahídja illusztrálja.
Balatonmagyaród természeti értékeinek mozgófényképtára - http://web.archive.org/web/20080607020443/http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=24352&a_id=359758&h_id=77045
A "Barangolás hazánk tájain" című interntetes magazinban élvezhető egy érdekes animációkkal felvillanó képtár a település természeti értékeiről, külön a tájról és az itt honos állatvilágról. A szerző (zaza1969) a híresebb épületekről és a település búcsújáról is kínál képeket.
Garabonc plébánosa - http://web.archive.org/web/20081006011458/http://www.kaposvar.egyhazmegye.hu/anyag/documents/kanek.htm
Nagykanizsai esperesi kerület honlapja, melyben a szerkesztés-keresés ezen az oldalon menüvel megkapjuk Garaboncra rákeresve, hogy a Szent István Király R.K. Plébánihoz tartozik. Itt Pék Pál nevére ráklikkelve Garabonc falu plébánosáról találunk egy fényképet és pár életrajzi adatot.

Insert failed. Could not insert session data.